Selectie nieuws

Komen
Andor van Andel keert terug bij Sleeuwijk. De 23 jarige linksbenige aanvaller keert, na 2 seizoenen Brakel 1 en één seizoen RodaBoys / Bommelerwaard 1 terug op De Roef.

De 26 jarige Ton Drost, nu actief bij BZC’14, komt komend seizoen bij Sleeuwijk voetballen. Drost kan als verdediger/middenvelder uit de voeten.

Maik Kemmeren (20jr) komt over van SSC'55. De jonge aanvaller kan op meerdere posities uit de voeten.

Gaan
Sleeuwijks talenten Jenner Koek (19) en Danilo Kros (20) gaan het hogerop proberen bij respectievelijk Almkerk en GRC'14 (beide 1e klassers). Danilo debuteerde op 7-10-2017 en speelde 64x officiële wedstrijden in Sleeuwijk 1 en scoorde daarin 7x. Jenner debuteerde op 4-11-2017 en speelde 61x officiële wedstrijden in Sleeuwijk 1 en scoorde daarin 16x.

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 8 april 2020

Banner Cando