Wedstrijdverslag 8 februari

Focus kan verlegd worden

Een matige start uit de winterstop betekent dat na het gelijkspel vorige week en de nederlaag zaterdag tegen koploper Altena de focus voor Sleeuwijk 2 op onder zaken gelegd dient te worden. Sleeuwijk kwam tegen Altena beter uit de startblokken dan vorige week echter zeker de beginfase was het aftasten voor beide teams zonder echt gevaarlijk te worden. Rond het kwartier komt Sleeuwijk tweemaal via de flanken goed door maar tweemaal wordt een goede aanval niet bekroond met een treffer. De overige wapenfeiten moeten uit standaard situaties komen. Sven kopt in de 23e minuut voorlangs uit een corner. Drie minuten later laat Basso de openingstreffer aantekenen maar vermeend buitenspel staat een goedkeuring hiervan toe. Een minuut later slaat de koploper toe. Balverlies uit een ingooi betekent dat de spits van de bezoekers de ruimte ingestuurd kan worden en 1 op 1 met Patrick laat men het buitenkansje niet liggen en prijkt de 0-1 op het scorebord. Sleeuwijk is van slag en als niet veel later de 0-2 direct gescoord wordt uit een corner lijkt de genadeklap uitgedeeld. Wat een deceptie.

Na de rust laat Altena de bal aan Sleeuwijk en de thuisclub lijkt een dadendrang naar voren te laten zien zonder echt gevaarlijk te worden.
De bezoekers koesteren het balbezit en vrij gemakkelijk blijft men staande. In de 83e minuut gloort er nog hoop als Tijmen uit een corner de 1-2 binnenkopt echter als Altena een paar minuten later bij een aanval over rechts een vrijstaande speler links in de vijf aanspeelt gaat de wedstrijd definitief op slot als de 1-3 hieruit aangetekend wordt.

Al met al moet de knop om bij Sleeuwijk 2 en zal het geloof terug moeten keren beginnend volgende week uit tegen Ameide.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 10 februari 2020

Banner Verdoold Rijopleidingen