Op weg naar een rookvrij sportpark

Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Niet alleen binnen, maar ook buiten.

WAAROM EEN ROOKVRIJE SPORTCLUB?
Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie. Help je mee?

Sportpark De Roef is vanaf zaterdag 1 februari rookvrij tot 13.00. Hiermee willen we met zijn allen onze kinderen beschermen tegen de verleiding van roken en het schadelijke meeroken.

Wat gaat er veranderen op zaterdag tot 13.00 uur? Iedereen is en blijft welkom op ons sportpark, dus ook rokers!
Wel vragen we rokers om enkel te roken in het daarvoor bestemde rokershok achter de kantine.  De entree en plekken binnen ons sportpark, zoals langs de lijn, zijn rookvrij.

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 9 maart 2020

Banner Rabobank