Nieuwjaarsdag 1 januari 2020

Volgens traditie was op woensdag 1 januari 2020 bij v.v. Sleeuwijk weer de nieuwjaarsreceptie.
Voorafgaand daaraan speelde Sleeuwijk 1 de traditionele Nieuwjaarswedstrijd. Daarin won het met 8-2 van Oud Sleeuwijk 1 seizoen 2006-2007. Doelpunten werden gemaakt door Barry Ruitenberg (3x), Jeffrey Molhoek (2x), Frans van den Steenhoven 2x, Jenner Koek en voor de oudjes scoorden Raymond Duizer en Pasqualle Verwoerdt. De oudjes waren deze keer het team dat destijds o.l.v. Berdi Viveen 7e werd in de 3e klasse D. Dat de oudjes het moeilijk hadden was niet zo verwonderlijk aangezien ze al 12,5 jaar niet meer samen hadden gespeeld. Tel daarbij op dat er deze keer weer eens tegen een 2e klasser werd aangetreden en de gemiddelde leeftijd zo'n 20 jaar uit elkaar lag. Het publiek kon toch tevreden terug kijken op deze sportieve wedstrijd die onder leiding van Fred Koek werd gespeeld.

Tijdens de receptie hield voorzitter Edwin van der Poel zijn nieuwjaarspeech. Er werd terug gekeken op het geslaagde 75e jubileumseizoen dat bijna ten einde is. Verder was er ook tijd om liefst 17 jubilarissen te huldigen.

Op de foto vlnr Edwin van der Poel, André Molhoek (50jr), Toine van Meer (40jr), Jeroen Duiser (40jr), Arjo van der Nat (50jr), Wim Roeland (60jr), Jaap Roeland (50jr), Corné Los (25jr), Piet Schakel (50jr), Maary Klootwijk (60jr), Gerrit van Andel (60jr) en Barry Ruitenberg (25jr).
Niet op de foto Hein Bouman, Arjan Loef, Edwin Muilwijk, Raymond Muilwijk (allen 25 jr) en Henk Groeneveld (50jr).

Kijk voor meer foto's in het fotoalbum.

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 3 januari 2020

Banner Trainingskampen