Trainersmutaties

Trainers Sleeuwijk 2 & Vrouwen verlengen
Maarten en Jan blijven trainer en assistent van het 2de.

Wim Looijen en John Versluis zullen ook volgend seizoen onze vrouwen 1 en 2 teams trainen.

Antoin van Pelt nieuwe trainer van Sleeuwijk

Zijn naam circuleerde al op De Roef en daarbuiten en hij is het ook geworden: Antoin van Pelt wordt de opvolger van Pieter Tuns als hoofdtrainer van Sleeuwijk. Robert Verduin wordt zijn assistent.

Van Pelt is momenteel aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van SV Capelle bezig. Daarvoor had hij ONI, Sparta'30 en NEO'25 onder zijn hoede. Sleeuwijk is momenteel de nummer 13 van de 2e klasse F.

www.regio-voetbal.nl

Pieter Tuns over zijn vertrek bij Sleeuwijk: 'Jammer, maar ik snap het wel'
Bericht van woensdag 4 dec 2019

Pieter Tuns is aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van Sleeuwijk bezig, zo is dinsdagavond bekend geworden. "Jammer", reageert Tuns.

"Voorzitter Edwin van der Poel deelde mij mee dat ze op zoek gaan naar een nieuwe trainer. Jammer, maar aan de andere kant ben ik volwassen genoeg. Een contract kan wel of niet verlengd worden. Ik ben nu bijna drie jaar bij Sleeuwijk, dan kan het ophouden. We staan onderaan in de tweede klasse, dus ik heb geen recht van spreken. Dan kan ik me ook wel voorstellen dat een bestuur zegt: dan gaan we toch eens elders kijken. Nogmaals, ik vind het jammer, maar kan het wel snappen. Wie weet wat er nog op mijn pad komt. Als er een interessante club komt, dan sta ik daar zeker voor open."

Als nieuwe trainer wordt de naam genoemd van Antoin van Pelt van SV Capelle. Voorzitter Edwin van der Poel wil daar geen uitsluitsel over geven.

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 15 januari 2020

Banner Van Den Heuvel