terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Selectienieuws (UPDATE)!

8 mei 2023
Pieter-Joost van der Plas keert komend seizoen terug naar zaterdagderdeklasser Sleeuwijk. De bijna 19-jarige Van der Plas vertrok acht jaar geleden vanaf De Roef naar de jeugdopleiding van NAC. Na vijf seizoenen bij de Bredase BVO is hij nu aan zijn derde seizoen bij Baronie (JO19) bezig.

4 mei 2023
Sleeuwijk, dat nog aast op promotie naar de tweede klasse, heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Michael Tahamata. De 24-jarige behendige vleugelspeler komt over van de naar de vierde klasse gedegradeerde competitiegenoot Vuren. Michael Tahamata maakt bij Vuren al zeven jaar deel uit van de A-selectie, met tussendoor een uitstapje van een seizoen naar Leerdam Sport’55.

Eerdere berichtgeving:
We zijn verheugd te kunnen melden dat onze selectie komend seizoen grotendeels in tact blijft. Boris Pijlman gaat naar Unitas en Remco Swart, Mack van Min en Rick Rijkers zullen door schuiven vanuit O19. Zo houden we een mooie mix van talent en ervaring op De Roef.

Eerder werd bekend dat Jord Kemmeren, broertje van Maik, volgend seizoen naar De Roef komt. Jord komt over van RKDVC Drunen O19 en speelde eerder in de jeugd voor SSC’55.


Vereniging nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 8 mei 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Trainingskampen
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's