Registreren

Vul alle benodigde velden in.
Velden met een * zijn verplicht

* Nicknaam / alias:
* Wachtwoord:
* Voornaam:
* Achternaam:
Woonplaats:
Onderschrift:
Plaatje:
Geef locatie
60 x 60 pixels
(deze afbeelding moet al op internet staan)

Registraties zonder voornaam, achternaam of geldig e-mail adres worden niet in behandeling genomen.

Als je jezelf registreert ga je ermee akkoord dat de ingevulde gegevens enkel gebruikt worden voor het verlenen van toegang tot het ballenhok en de bijbehorende extra functionaliteiten als een unieke naam binnen het forum. De gegevens worden niet verleend aan derden, prive gebruik van medewerkers van de V.V. Sleeuwijk of voor elke andere vorm gebruikt anders dan toegangverlening of directe communicatie betreffende de toegang tussen medewerkers van de website en de geregistreerde. Gegevens kunnen op elk gewenst moment gewijzigd worden door de geregistreerde of medewerkers van V.V. Sleeuwijk, hierbij is de geregistreerde wel verplicht tot geheimhouding in betrekking tot de toegangscode. Door middel van een e-mail naar de webmaster kan de registratie opgeheven worden, op elk gewenst moment. Door te registreren op de website geeft de registrerende persoon toestemming tot het opnemen van de gegevens in de database van de website. V.V. Sleeuwijk heeft het recht om registraties zonder tussenkomst van de geregistreerde te verwijderen of te wijzigen.