Eerste training 2020

Zoals gebruikelijk werd, als voorbereiding op de tweede seizoenshelft, afgelopen zaterdag de eerste training voor de jeugdteams georganiseerd. Enkele jaren geleden werd doorgaans naar het bos gegaan om daar de training af te werken.
Met de komst van de kunstgrasvelden is deze traditie overgegaan naar ons eigen sportcomplex. Trainen en nadien onder het genot van soep en broodje knapworst gezellig samen zijn in de kantine.
Naar onze mening was het weer een succes in de combinatie van het samen sporten en gezellig afsluiten met een lunch. Veelal worden de trainingen nu weer opgepakt om ons voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.
Succes iedereen!

Tijdens de trainingssessie voor de jeugdteams werd in de commissiekamer een informatiebijeenkomst/cursus gehouden voor ouders die op zaterdagen een jeugdteams ondersteunen door assistent scheidsrechter oftewel grensrechter zijn.
Marcel van de Koppel gaf op inspirerende wijze uitleg over de ins en outs van het grensrechter zijn bij jeugdwedstrijden. In het vervolg van het seizoen zal vast nogmaals aandacht hieraan gegeven worden. Houd hiervoor de website in de gaten.
Marcel, langs deze weg hartelijk dank voor de invulling van dit initiatief.

Sportieve groet,
De Jeugdcommissie

Kijk voor alle foto's in het fotoboek

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 14 januari 2020