Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

Opnieuw zware blessure vd Meijden

Mark van der Meijden viel zaterdag zwaargeblesseerd uit bij de wedstrijd Altena tegen Sleeuwijk. De speler van Sleeuwijk moest ondersteund worden om bij de dug-out te komen.

"Er kwam een voorzet vanaf de zijkant en ik wilde wegdraaien om de bal weg te werken. Ik hoorde het meteen kraken in mijn knie en wist meteen dat het foute boel was."

De schade en diagnose moeten nog worden vastgesteld, maar zeker is, dat het ernstig is. "Maandag ben ik bij de huisarts geweest om een verwijzing te regelen voor Medi Nova en daar hoop ik eind deze week nog terecht te kunnen", aldus Van der Meijden. "Het voelt hetzelfde als de knieblessure een half jaar geleden. Toen heb ik zeven weken met een brace gelopen en een revalidatie van vijf maanden gehad. Dat verwacht ik nu ook", is het voor de 23-jarige Sleeuwijker flink balen.

"Ik was net terug van die vorige blessure en had heel de zomer doorgetraind om fit aan dit seizoen te beginnen. Na vijf wedstrijden is het nu al klaar. In de eerste emotie dacht ik er aan om er mee te stoppen. Dat speelde wel even door mijn hoofd."

Nico van Es

Bron www.regio-voetbal.nl


Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 22 oktober 2019

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Business Club


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsorSponsorkliks


SponsorKliks, gratis sponsoren!
 
© 2001-2019 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk