Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

Wedstrijdverslagen 5 oktober

Sleeuwijk MO17-1

6 Punten uit eerste 3 competitiewedstrijden voor de M017.

De eerste 3 competitiewedstrijden van het seizoen zitten er op voor de M017.
De eerste competitiewedstrijd begon waar de laatste bekerwedstrijd eindigde.
2 weken achter elkaar stond er namelijk een uitwedstrijd tegen Almkerk-Altena combinatie M017-1 op het programma. Daar waar de bekerwedstrijd eindigde in een 5-5, onze meiden de eerste helft gedomineerd hadden was het de week erna een heel andere wedstrijd.
De Almkerk-Altena meiden bepaalden het spel in de eerste helft en mochten wij van geluk spreken dat we in de rust slechts tegen een 0-1 achterstand aankeken. Na de rust tapten onze meiden uit een heel ander vaatje. Er ontstond een open wedstrijd, duels werden gewonnen door onze meiden. 2  stuks 100% kansen werden afgedwongen, helaas niet gescoord. Aan de andere kant was het Almkerk spits Indy van Dalen die uiteindelijk 5 minuten voor het eindsignaal met een zuiver geplaatst schot de winst veilig stelde voor de Almkerk-Altena combinatie. Met opgeheven hoofd konden onze meiden het veld afstappen en zich op gaan maken voor de thuiswedstrijd tegen de meiden van Roda Boys M017. In deze 2e competitiewedstrijd pakten onze meiden vanaf het begin het initiatief. Door hun gedrevenheid net te vaak onzuiver in de eindpass of benutten van een scoringskans.  In de 2e helft was het Christine die alert reageerde op een terugkomende bal vanaf binnenkant paal. Beheerst plaatste ze de bal voorbij de keepster en de verdiende voorsprong was een feit. In het restant van de wedstrijd zaten onze meiden enkele malen heel dicht bij de tweede goal. Maar daar waar een 3-tal keer het aluminium van de goal redding bracht voor de tegenstander…. was het bij de andere doelpogingen de uitstekende keepster van Roda Boys die met enkele sublieme reddingen haar goal verder verschoond wist te houden van een 2e tegentreffer.
Afgelopen zaterdag 5 oktober stond de uitwedstrijd tegen de meiden van Be-Ready op het programma. Een tegenstandster waar onze meiden zowel in de Altena Cup als in de eerste bekerwedstrijd al van hadden weten te winnen. Vooraf met de dames gesproken dat we ondanks de 2x winst vandaag een lastige tegenstander zouden treffen. Na de 2 maal winst zouden de meiden van Be-Ready zeker extra inzet tonen om een positief resultaat te halen. Een tegenstander die niet voor een 3e keer wilde verliezen.  Onze meiden hadden dit goed in hun oren geknoopt en stortten zich na het beginsignaal vol overgave in de wedstrijd. In de eerste 10 minuten werden er direct al een aantal doelpogingen ondernomen op de goal van Be-ready en wederom bracht het aluminium redding voor de tegenstander. Waar 3x vandaag geen scheepsrecht bleek te zijn, was doelpoging nr. 4 wel raak voor onze meiden.
Vanuit een corner van onze meiden viel de bal in de kluts voor de goal en was het Sofie die goed onder de bal kwam. De teruggelegde bal werd met een streep onhoudbaar binnengeschoten. Onze meiden bleven na deze voorsprong het duel domineren en niet veel later was het Nienke die goed vrijgespeeld werd en de 0-2 onberispelijk binnenschoot. Het waren de meiden van Be-Ready die zich weerbaar toonden en zich terug in de wedstrijd knokten. In de laatste 15 minuten van de eerste helft ontstond er hierdoor een rommelig spelbeeld. Onze meiden wisten hun voorsprong wel goed te verdedigen tot het rustsignaal. In de tweede helft pakten onze meiden de wedstrijd weer goed op.
Waren het Gera en Nienke die beide met een goal de teaminzet beloonden en de winst definitief veilig wisten te stellen. Met een nette 0-4 winst stapten onze meiden van het veld om zich op te kunnen gaan maken voor de volgende wedstrijd.
Op 26 oktober zullen onze meiden om 11.00 uur aantreden voor een thuiswedstrijd tegen GDC Mo17-1.

Begeleiding M017.


Sleeuwijk 2

Sleeuwijk 2  deelt punten met koploper

Na de eerste nederlaag vorige week uit bij Heukelum vandaag een mooi moment om deze nederlaag weg te poetsen. Koploper TEC komt naar de Roef en vanaf 12.30 wordt de jacht gestart op weg naar eerherstel. Beide teams beginnen behoudend aan de wedstrijd en zonder dat er kansen gecreëerd worden kabbelt het eerste kwartier voorbij. In de 15e minuut een kansje voor Sleeuwijk maar Danny kan de trekker niet voor de volle 100% overhalen iets wat hem nogmaals overkomt in de 38e minuut. Tegenstander TEC loert om de spaarzame momenten om te counteren echter veel pogingen daartoe stranden in schoonheid. Het verdere verloop van de eerste help grossiert Sleeuwijk veel in onnodig balverlies en is het met name de eindpass die niet goed is. Net voor het rustsignaal is het Bratley die de prima keeper van TEC aan het werk zet maar ook zijn inzet is een prooi voor sluitpost van de bezoekers.

Net na rust de eerste echte mogelijkheid voor de bezoekers. Verkeerd positioneel staan bezorgt de bal in de diepte bij de rechtsbuiten die 1 op 1 tegen Patrick zijn boogbal naast het doel ziet belanden. Hierna is het Sleeuwijk wat de klok slaat en wordt de druk nog verder opgevoerd om de openingstreffer te forceren. Met hangen en wurgen houden de bezoekers zicht staande en kunnen we concluderen dat inzetten van Lennart in de 48e minuut net als een inzet 3 minuten later op een voorzet van Naut niet het gewenste resultaat oplevert. Basso treft in de 54e minuut net geen doel en meer en meer manifesteert de keeper van TEC zich als man of the match. In de 59e minuut is hij een sta in de weg op een inzet van Naut en richting slotfase wordt een inzet van Paul gekeerd en treft de rebound van Danny ook geen doel. Na 90 minuten en de extra tijd klinkt het eindsignaal en wordt de remise gezien als een nederlaag en is de teleurstelling begrijpelijk
in kleedkamer 12.


Sleeuwijk 1

Sleeuwijk 1 verliest van Roda Boys

Zaterdag 5 oktober 2019
Scoreverloop: 15. Martijn de Wildt 1-0; 48. Martijn de Wildt 2-0; 87. Jenner Koek 2-1

In de derde wedstrijd van deze competitie in de tweede klasse F wist Roda Boys de 3 punten in Aalst te houden. Dat had in de slotfase nog slecht af kunnen lopen, omdat in de periode daarvoor er talloze kansen werden verprutst om de score verder op te doen lopen. Roda Boys legde deze wedstrijd duidelijk meer energie in de wedstrijd. Het werd hoog tijd dat er weer eens een keer gewonnen moest worden. En daarvoor was debutant Sleeuwijk een uitstekende opponent. In de 14de minuut wist Roda Boys dit seizoen voor het eerst in een competitiewedstrijd op voorsprong te komen. Het was Anouar Said die een verre pass aan kon nemen en zo de aanstormende Martijn de Wildt kon bedienen en zo 1 - 0 binnen kon schieten. een kwartiertje later kwam Armand Selmani, in de beker en oefenwedstrijden toch vaak goed voor een treffer, frank en vrij voor keeper Martijn Verhoeven. Zijn lob miste precisie en ging een metertje over.
Na de thee kwam Roda Boys al snel op 2 - 0 toen het wederom Martijn de Wildt was die met zijn sterke linker keeper Verhoeven in de korte hoek kon verrassen. Toen hij na een dik kwartier het veld door een blessure moest verlaten, kwamen er omzettingen binnen de lijnen en dat kwam het spel van Roda Boys niet ten goede. Ondanks dat het spel steeds minder werd, grossierde de ploeg in kansen voor met name Anouar Said en Thom de Looijer, die de de wedstrijd al lang en breed in het slot hadden kunnen gooien. Het was uit een voorzet van oud Roda Boys speler Frans van de Steenhoven de Sleeuwijk spits Jenner Koek die Martijn Knoop kon verslaan. Knoop was al voor rust in het veld gekomen voor de geblesseerde Paul van de Elzen. Verder liet Roda het gelukkig niet komen en kon er na afloop begonnen worden aan het oktoberfest met veel bier en dames en heren in lederhosen en dirndljurken.

Bron: vvrodaboys.nlWedstrijd nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 6 oktober 2019

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Business Club


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsorSponsorkliks


SponsorKliks, gratis sponsoren!
 
© 2001-2019 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk