Gewijzigde indelingen jeugdteams

Na de eerste communicatie over de concept indelingen voor de jeugdteams hebben wij nog met belanghebbenden diverse gesprekken gevoerd.
Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat wij gezamenlijk en in overeenstemming met de trainers enkele wijzigingen in de indeling van de jeugdteams hebben doorgevoerd.

De wijzigingen hebben tot gevolg dat teams in de bovenbouw minder vol zitten en daardoor de Jo12-1 (half veld) kan worden omgezet naar een Jo13-2 (heel veld).
De Jo12-2 wordt dan automatisch Jo12-1 maar blijft wel op hetzelfde niveau ingedeeld.

Ook bij de meiden zijn noodgedwongen (opzegging lidmaatschap) enkele wijzigingen doorgevoerd.

Klik hier voor het openen van de teamindeling.

Mocht naar aanleiding van deze gewijzigde indeling toch nog een vraag/opmerking ontstaan, gelieve dan een e-mailbericht te sturen naar jeugdcommissievvsleeuwijk.nl.

Prettige vakantie en tot in augustus!

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 16 juli 2019

Business Club