Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

Wedstrijdverslagen 21 september

Sleeuwijk 2

Sleeuwijk 2  haalt direct uit

Na weken van voorbereiding is het altijd zaak de openingswedstrijd van de competitie goed te beginnen, dit geldt ook voor Sleeuwijk 2 wat de boodschap goed begrepen heeft. Thuis tegen Asperen staat na 17 minuten spelen een 3-0 voorsprong op het scorebord dus alle seinen staat op groen om mooie overwinning te behalen. Na het beginsignaal is het direct Sleeuwijk wat het initiatief naar zich toetrekt en reeds in de 4e minuut kruipt Asperen door het oog van de naald en kan een inzet van Lennard ternauwernood tot een corner verwerkt worden.
Het blijkt uitstel van executie. Remko verstuurt in de 8e minuut een bal op Bratley en zijn voorzet mondt wederom uit in een corner en nu is het raak en al koppend komt de openingstreffer op het bord door Remko. Twee minuten is het wederom raak als uit een snelle ingooi Paul aan het werk wordt gezet en zijn voorzet wordt onberispelijk door Danny binnen gewerkt. Als Lennard in de 17e minuut een voorzet van Naut met behulp van een speler van de bezoekers de 3-0 laat aantekenen zit Sleeuwijk op rozen en is het zaak niet te verzwakken.
In de volgende fase meerdere goede aanvallen over diverse schijven en uit een van de aanvalsdriften is het Basso die zijn inzet net langs de verkeerde kant van de paal ziet verdwijnen. Dit kunststukje herhaalt hij in de 26e minuut uit een pass van Danny. Hierna een fase waarin men verslapt en Naut in de eigen zestien handelend moet optreden om een tegengoal te voorkomen. In de 33e minuut herpakt Sleeuwijk zich en een steekpass van Bratley zet Paul alleen voor de keeper van Asperen. Deze weet de eerste inzet van Paul te pareren echter in de rebound komt Paul als winnaar uit te strijd en komt de 4-0 op het scorebord. Wederom breekt een ietwat mindere fase aan en in de 37e minuut weten de bezoekers de 4-1 te scoren al kleeft hier een vleugje buitenspel aan. Dit is tevens de ruststand.

Na de rust vervangt Tijmen de geblesseerde Lennard en schuift Naut een linie op. Niet echt scherp uit de kleedkamer komen leidt in de 48e minuut de 4-2 in waarmee het sein gegeven lijkt voor de Sleeuwijkse mannen om zich te herpakken. In de 52e minuut teistert men de lat van de bezoekers en als twee minuten later Basso een penalty onberispelijk binnen schiet is de wedstrijd gelopen. Corne kopt in de 60e minuut een vrije bal van Bratley binnen waarna men verzuimt het veldoverwicht te vertalen in nog meer doelpunten. De wedstrijd kabbelt uiteindelijk richting het eindsignaal maar niet voordat Jesse in de 87e minuut met een mooie schuiver vanaf links de keeper van de bezoekers voor de 7e maal weet te verschalken. Eindstand 7-2, die is in de pocket en minimaal 1 week zal de koppositie het gevolg zijn van deze ruime uitslag die door geen enkele competitie genoot geëvenaard is. Chapeau!


Sleeuwijk 1

Sleeuwijk 1 verliest bij terugkeer in 2e klasse

Scoreverloop: 31. Leroy Verkerk (penalty) 0-1; 48. Jeffrey Molhoek 1-1; 57. Joey Steenbakker 1-2; 73. Junior Calmera 1-3; 90+2. Ricardo Heuverling 1-4.

Leroy Verkerk haalde het nog maar eens even aan na afloop. Het is lang geleden dat wij de 1ste wedstrijd van het seizoen hebben gewonnen. Zeker 5 jaar en ik kan me de vorige keer niet eens herinneren,dus misschien nog wel langer. Het was niet altijd even goed, maar we staan op de lat, zo sprak de man van de 0-1 in het zonnige Sleeuwijk, waar EBOH uiteindelijk op 1-4 finishte.

Het tempo lag niet al te hoog in deze wedstrijd, waar Sleeuwijk EBOH voortdurend opwachtte op eigen helft. De gepromoveerde kampioen uit de 3de klas koos voor zekerheid na de 8-1 afstraffing voor de beker in Sliedrecht. EBOH speelde op het gemak de bal rond achterin en de backs kregen alle ruimte om in te schuiven. Het leverde nauwelijks kansen op, doordat de eindpass te slordig was.
Sleeuwijk kreeg er wel 1 na een spaarzame counter. Frans v.d. Steenhoven haalde uit, maar Jan Arie Kouwenhoven bracht redding met een ouderwetse save. Enige opwinding was er pas na een half uur.
Sleeuwijk spits Jeffrey Molhoek beroerde de bal knullig met zijn arm in zijn eigen strafschopgebied uit een hoekschop en dat gebeurde precies voor de ogen van scheidsrechter Ronald de Fijter. Specialist Leroy Verkerk schoot de penalty zuiver binnen. Gek genoeg veranderde Sleeuwijk niet van tactiek en bleef EBOH opwachten. Zonder opwinding werd de bal rond gespeeld en de 0-1 ging gemakkelijk de rust in.

In de 2de helft begon Sleeuwijk sterk en EBOH zwak. Het resulteerde al snel in de gelijkmaker.
Een wonderschone aanval over vele schijven kwam bij spits Jeffery Molhoek, die zijn foutje uit de 1ste helft goed maakte. De verdediging van EBOH bestond bij dit doelpunt uit een stelletje passieve tafelvoetballers en Sleeuwijk kreeg nog een mogelijkheid, maar Michiel Marinissen schoot over.
Daarna herpakte de Ries Fok elf zich en kregen we eindelijk Joey Steenbakker in beeld.
Hij draaide fraai weg van zijn tegenstander en krulde de bal achter de kansloze boomlange doelman Corné Dekker. Sleeuwijk bleef ondanks de achterstand achterover leunen en Jimmy van de Koppel verslikte zich in een te korte terugspeelbal. Junior Calmera was er als de kippen bij en omspeelde Corné Dekker voor de beslissende 1-3.

In blessuretijd deed Ricardo Heuverling er nog een schepje bovenop. Hij mocht alleen op de keeper afgaan en mikte de bal in de goal. Daarna floot de prima scheidsrechter Ronald de Fijter voor het eindsignaal. Hij kon de kaarten op zak houden in een uiterst sportieve wedstrijd. Nieuwkomer Sleeuwijk zal met voetbal nog moeten wennen aan het 2de klas niveau. Qua organisatie, sfeer en gezelligheid is het zeker een aanwinst voor de 2de klas. Op het zonnige terras was het uitstekend toeven en klonk waarachtig “Want EBOHis zo prachtig”

Bron: www.eboh.nl

Voor foto's van deze wedstrijd zie media>foto'sWedstrijd nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 23 september 2019

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Business Club


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsorSponsorkliks


SponsorKliks, gratis sponsoren!
 
© 2001-2019 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk