Jim & PSV FUNdament

"Wat kun jij goed voetballen, zeg!". De eerste zin van de brief die Jim, zijn ouders en wij recent hebben ontvangen van het PSV FUNdament.

Dit seizoen is Jim al verschillende keren wezen trainen op het Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven en ook voor volgend seizoen is hij uitgenodigd om aan het Talententraject PSV FUNdament 2019/2020 deel te nemen. Regelmatig zal hij hiervoor op zondagmorgen met leeftijdsgenoten gaan trainen. Jim blijft dus aan onze club verbonden en zal volgend seizoen trainen en spelen in de Jo10-1.

Jim zelf, zijn ouders/familie en wij als vereniging zijn ontzettend trots. Geweldig dat een talent uit onze jeugd wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de talentenontwikkeling van een BVO.
Wij wensen hem alvast ontzettend veel plezier bij het vervolg van deze uitdaging.

Jeugdcommissie

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 25 juni 2019