Majon Viveen Roefvrouw van het jaar!!!

Roefman-/vrouw

Normaal gesproken komt er een enquête langs waarin het bestuur 3 kandidaten voordraagt voor deze titel waarop de leden kunnen stemmen. Dit jaar heeft het bestuur besloten om maar één persoon te nomineren. En het voordeel daarvan is dat die persoon dan ook gelijk gewonnen heeft. Dus stemmen was niet nodig deze keer.

Majon is namelijk al vele jaren actief voor onze vereniging met allerlei activiteiten. Nestor van de jaarlijkse playbackshow. Altijd weer één van de hoogtepunten van het jaar. En tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste regelt ze samen met Toon Schram de kaartjesverkoop aan de poort. In de tijd die ze daarna nog over heeft is ze meestal ook nog wel leidster van een jeugdteam, draait ze op de doordeweekse avonden mee in de kantinediensten en helpt ze met allerlei losse activiteiten. En natuurlijk maakt ze de afgelopen 2,5 jaar onderdeel uit van de jubileumcommissie. Als kenner van de vereniging en als vrouwelijk tegenwicht tegen al dat mannelijke geweld in deze commissie heeft ze ook hierbij weer haar absolute meerwaarde en clubliefde laten blijken.

Majon Rombouts-Viveen is dan ook meer dan terecht Roefvrouw seizoen 2018/2019 geworden!!

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 24 juni 2019

Business Club