Verwoerdt topscorer 3D

Pasqualle Verwoerdt, Sleeuwijk 1 topscorer aller tijden, scoorde in de kampioenswedstrijd 2 keer en bekroonde zichzelf naast het kampioenschap ook met de topscoorderstitel in de 3e klasse D.

21 doelpunten: Pasqualle Verwoerdt (Sleeuwijk);
20 doelpunten: Anrico Visser (Sparta’30), Onur Ulusan (SV Capelle);
19 doelpunten: Bas Scheenhart (HSSC’61);
17 doelpunten: Serhan Eyupoglu (SV Capelle);
16 doelpunten: Thijmen Gerringa (Haaften);
15 doelpunten: Simon van Zante (SC Everstein), Bas van der Vliet (Vuren), Nicky van Dam;
14 doelpunten: Ayhan Uslu (RFC);
12 doelpunten: Jordy Rosenbrand (NEO’25), Julian Vos (NEO’25), Tareq Ibrahim (Asperen);
11 doelpunten: Menno Schouten (GDC), Danny Verwolf (Haaften);
10 doelpunten: Osman Aslan (RFC), Lucas van Dam (HSSC’61), Frank ter Schiphorst (SSC’55), Robbie de Roos (SC Everstein), Ron van der Wulp (RFC), John Eerhart (Sv BLC);
9 doelpunten: Jenner Koek (Sleeuwijk), Frans van den Steenhoven (Sleeuwijk), Gerard Breider (Asperen), Niels Nagtzaam (Sv BLC), Koen Looy (HSSC’61), Jordy Perdon (Haaften), Maarten van Wijlen (GDC)
8 doelpunten: Tomasz Kilian (Haaften), Piet Vollebergh (Sv BLC), Nicky van Wanrooij (NEO'25), Lennard van Andel (Sparta'30)
7 doelpunten: Erwin van de Hoven (SSC'55), Wesley van de Wardt (GDC)
6 doelpunten: Nicky van Gils (NEO'25), Gerco Gijben (Sparta'30), Mathijs Libbers (GVV'63), Richan Kreling (GVV'63), Jeffrey Leemans (RFC), Quinten van Caem (SV Capelle), Michiel Marinissen (Sleeuwijk), Barry Ruitenberg (Sleeuwijk).

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 26 mei 2019

Business Club