Wedstrijdverslag 13 april

Wederom gelijkspel voor het 2e

De laatste loodjes voor Sleeuwijk 2. Vandaag treffen we de tegenstander TEC die in 2018 de laatste opponent was en met een  2-1 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Beide ploegen zijn gespind op een overwinning wat mogelijk nog een nacompetitie toetje zou kunnen opleveren. Voor Sleeuwijk is het dus zaak om de marge van 5 punten te behouden. Rond de klok van 16.00 uur is de missie deels geslaagd. Er wordt een 2-2 gelijkspel behaald nadat tweemaal een voorsprong wordt weggegeven. Marnik weet tweemaal doel te treffen deze middag en verder is het een middag om snel te vergeten. Twee weken rust om hierna op de eerste wedstrijddag in mei de competitie te hervatten met een thuiswedstrijd tegen Everstein. Voetballend zullen we dan meer moeten brengen dan vandaag om dan het puntentotaal op te vijzelen.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 15 april 2019

Business Club