Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

Jeugdtrainers 2019/2020.

In navolging van de trainers voor de senioren selecties, hierbij de huidige stand van zaken met betrekking tot de aanstellingen van de jeugdtrainers (bovenbouw) voor het seizoen 2019-2020.

Robert Verduin blijft volgend seizoen de trainer van het hoogste jeugdteam JO19-1. Rick Kolff, dit seizoen assistent trainer bij de JO19-1 vanwege zijn trainerscursus, heeft aangegeven onze vereniging te verlaten, om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Rick, bedankt voor je bijdrage de afgelopen jaren aan onze vereniging en veel succes in de toekomst!

Hans Branderhorst heeft aangegeven te stoppen als trainer van de JO17-1. Hans heeft besloten dat de samenwerking tot één seizoen beperkt blijft. Iets wat wij erg jammer vinden maar uiteraard respecteren. Dries Bos gaat de vacante positie als trainer van de JO17-1 volgend seizoen invullen. Dries is een zeer ervaren trainer binnen onze vereniging die bijna elke leeftijdsgroep in het verleden al eens heeft getraind.

Met de overstap van Maarten de Bruijne naar de senioren en van Dries naar de JO17, zijn de posities voor trainer van de JO15-1 en JO13-1 vacant. Er staan diverse gesprekken gepland om hier invulling aan te geven. Ook is of wordt met de overige trainers, leiders en assistent-scheidsrechters van de jeugdteams de komende periode gesproken over de invulling voor het volgend seizoen. Zodra hierover meer bekend is, zullen we dit uiteraard publiceren.

UPDATE 24/05: de jeugdcommissie is blij te kunnen melden dat navolgende trainers voor het volgende seizoen hun ja-woord hebben gegeven.
Voor de Jo15-1 zal Dimitri Rombouts de trainer worden en de Jo13-1 zal onder leiding van Hank Viveen komen te staan.

Daarnaast hebben diverse andere trainers hun medewerking voor volgend seizoen toegezegd. Met de voorlopige teamindelingen zullen wij dat verder bekend maken.
De puntjes op de i worden momenteel op de teamindeling gezet en zodra gereed zullen wij dat verder bekend maken.

Met Sportieve groet,

Namens de jeugdcommissie,

Erik Pruijsen        


Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 24 mei 2019

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Business Club


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsorSponsorkliks


SponsorKliks, gratis sponsoren!
 
© 2001-2019 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk