Jeugdtrainers 2019/2020.

In navolging van de trainers voor de senioren selecties, hierbij de huidige stand van zaken met betrekking tot de aanstellingen van de jeugdtrainers (bovenbouw) voor het seizoen 2019-2020.

Robert Verduin blijft volgend seizoen de trainer van het hoogste jeugdteam JO19-1. Rick Kolff, dit seizoen assistent trainer bij de JO19-1 vanwege zijn trainerscursus, heeft aangegeven onze vereniging te verlaten, om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Rick, bedankt voor je bijdrage de afgelopen jaren aan onze vereniging en veel succes in de toekomst!

Hans Branderhorst heeft aangegeven te stoppen als trainer van de JO17-1. Hans heeft besloten dat de samenwerking tot één seizoen beperkt blijft. Iets wat wij erg jammer vinden maar uiteraard respecteren. Dries Bos gaat de vacante positie als trainer van de JO17-1 volgend seizoen invullen. Dries is een zeer ervaren trainer binnen onze vereniging die bijna elke leeftijdsgroep in het verleden al eens heeft getraind.

Met de overstap van Maarten de Bruijne naar de senioren en van Dries naar de JO17, zijn de posities voor trainer van de JO15-1 en JO13-1 vacant. Er staan diverse gesprekken gepland om hier invulling aan te geven. Ook is of wordt met de overige trainers, leiders en assistent-scheidsrechters van de jeugdteams de komende periode gesproken over de invulling voor het volgend seizoen. Zodra hierover meer bekend is, zullen we dit uiteraard publiceren.

Met Sportieve groet,

Namens de jeugdcommissie,