Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

Wedstrijdverslagen 9 maart

Sleeuwijk JO9-2

Be-Ready JO9-1  vv Sleeuwijk JO 9-2

Vandaag stond alweer de derde wedstrijd na de winterstop op het programma. Waar de eerste wedstrijd, ook in Hank, onterecht verloren ging en de tweede zwaar bevochten in een gelijkspel eindigde, waren vandaag de jongens en dame extra gemotiveerd om te winnen.
Eenmaal aangekomen in Hank bleek dat we weer op hetzelfde knollenveld als de eerste wedstrijd mochten spelen. Dat sommige spelers verwend zijn met de mooie kunstgrasvelden bij onze vv bleek al gauw. Eenmaal begonnen aan de wedstrijd scoorde Be-Ready al snel (redelijk gelukkig via de kluts) de 1 en 2-0. Aan de vechtlust van onze mannen en dame lag het zeer zeker niet. Zo hield onze spits Jayden continu 3 man bezig en stonden Mike, Thomas en Maurits op het middenveld hun mannetje en hield Pepijn de deur op slot achterin en stond Stijn ze mannetje overal op het veld (zijn 2e wedstrijd). Na de eerste 10 min komt Hassian in het veld voor Stijn en na een kleine peptalk van de leiders gaat er nog een tandje bij Sleeuwijk. Thomas vliegt over de hele linker flank op en neer, maakt onze keepster Jeda nog een paar keer redding en stuurt Jayden, a la Tadic, nog drie man het bos in en bekroonde deze actie met de aansluitingstreffer wat alweer nr. 27 van het seizoen betekende. In de rust begonnen de jongens toch weer over de grasmat, met name onze baltovenaar Hassian bleek hier het meeste last van te hebben. Hij kreeg de ballen niet mee zoals hij gewend is. Na nog wat aanwijzingen van de leiders gaan we weer aan de tweede helft beginnen. We beginnen zoals we geëindigd waren, vol op de aanval. Dat dit soms wat risico’s met zich meebrengt komen we al gauw achter. Gelukkig hebben we altijd nog onze Pep (alias Pepe) die tent op slot houdt achterin en brengt Jeda een paar keer redding (zoals we gewend zijn) door de bal plus tegenstander over de achterlijn te werken. Ook de tegenstander had wat wijzigingen gedaan. Zo kreeg Jayden een vaste man (2 koppen groter) met een mannetje erachter, waardoor het steeds lastiger werd om er op snelheid doorheen te komen. Na een aantal doelpogingen die er steeds net niet in gaan, valt hij aan de andere kant wat ongelukkig uit. Gevolg: van een corner via een eigen been in ons doel. Toch geven ze niet op en gaan ze er weer vol voor. Wat er helaas toe leidde dat iedereen voor het doel van de tegenstander te vinden was en er haast geen mogelijkheid was om er doorheen te komen. Hassian probeerde het nog een paar keer met een paar mooie acties, alleen vergeet hij dat er ook nog op het doel geschoten moet worden. Dan is het alweer einde wedstrijd. Moegestreden en waar een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest, beginnen we aan de penalty’s.
Jeda, goed gekeept meid, helemaal voor je eerste wedstrijd op het doel!
Pepijn, onze stofzuiger weer keurig verdedigd en opgekomen wanneer het kon.
Maurits, wat kan je soms mooie dingen doen en sta je vaak op de juiste plaats en wat heb je goede passes.
Stijn, voor jou was het nog maar je tweede wedstrijd, aan je inzet legt het zeker niet jongen en de rest komt vanzelf wel goed.
Jayden, dat de tegenstanders steeds meer moeite blijken te hebben met je bleek ook vandaag weer. Waar gaat de teller stoppen dit seizoen.
Mike, waar het scoren helaas is opgehouden ben je toch overal op het veld te vinden om de ballen af te pakken om vervolgens weer goed over te spelen wat een inzet vandaag.
Hassian, onze ouwe pingelaar die soms met een paar acties een hele wedstrijd kan kantelen helaas zat het vandaag niet mee. Maar toch weer goed gespeeld.
Thomas, wat ben jij vooruit gegaan de laatste maanden op het middenveld je benut je snelheid en je kracht goed ga zo door kerel.
Thom, onze vaste keeper was vandaag helaas afwezig hopelijk ben je er de volgende wedstrijd weer bij.


Sleeuwijk 2

Remise in Asperen


Onder slechte weersomstandigheden (veel wind, regen, hagel en onweer, wedstrijd zelfs even gestaakt in de 2e helft) speelt het tweede op 9 maart zijn uitwedstrijd tegen Asperen. Sleeuwijk komt goed uit te startblokken en met de wind in het rugje wordt direct het initiatief naar zich toegetrokken. Dat de wind parten speelt blijkt wel dat zeker in de eerste fase de eindpass in veel gevallen net te hard is waardoor de aanvallers niet op de juiste momenten aan het werk gezet konden worden om echt gevaarlijk te worden. De thuisclub loopt achter de feiten aan en loert op de snelheid uit een counter. In de 12e minuut gebeurt dan waar je als begeleiding huiverig voor bent, balverlies na een korte corner leidt de counter in en een terugleggende bal aan de linkerkant wordt meedogenloos ingeschoten door de bijsluitende middenvelder van Asperen. Sleeuwijk blijft het initiatief nastreven en dit vertaalt zich voor de thee in 3 prima goals. Marnik rondt een aanval over links af en zorgt voor de gelijkmaker. Corne kopt een corner in de winkelhaak en wederom Marnik verschalkt de keeper met een harde schuiver na een dieptepass van Max. Met een 1-3 voorsprong wordt de thee opgedronken en zou iedereen doordrongen van het feit moeten zijn dat een 4e treffer na de rust de genadeklap zou zijn om de drie punten mee te nemen naar de Roef.

Zou …..

Wederom heerst Sleeuwijk vanaf minuut 46 maar kenmerkend voor de 2e helft is dat de legio kansen niet vertaald worden in doelpunten en als je zelf niet scoort ….. Na 15 minuten onnodig balverlies op het middenveld, verkeerd dekken in de achterhoede en Marcel wordt voor de 2e maal gemaand de bal uit het net te halen. De aanvallers van Sleeuwijk krijgen nog meer ruimte maar hier weet men niet het gewenste rendement uit te halen. 10 Minuten voor tijd mazzelt Sleeuwijk doordat een vrije bal gedragen door de wind op de paal belandt waarnaar een corner volgt. Uit deze corner weet een speler van de thuisclub de bal onberispelijk en zonder dat het hem lastig wordt gemaakt binnen te koppen. Met een 3-3 eindstand
zullen beide ploegen tevreden zijn. Sleeuwijk omdat men op het laatst door het oog van de naald gaat bij een vrije trap van de thuisclub en Asperen omdat men zich realiseert dat Sleeuwijk op basis van de kansen zichzelf vandaag enorm tekort doet.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 11 maart 2019

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Business Club


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsorSponsorkliks


SponsorKliks, gratis sponsoren!
 
© 2001-2019 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk