Wedstrijdverslag 19 januari

Sleeuwijk 2 wint zijn eerste partij in 2019

Na weken op zaterdag vrij te zijn geweest van het spelen van wedstrijden wordt op 19 januari 2019 de draad weer opgepakt tegen Heukelum die in tegenstelling tot  SC Gastel wel bereid waren de kou te trotseren en om als sparringspartner voor Sleeuwijk 2 te fungeren. Onder prima omstandigheden wordt om 15.00 uur afgetrapt onder begeleiding van scheidsrechter vd Wiel die een compliment verdient om bereid te zijn een tweede wedstrijd te begeleiden deze middag. TOP!

Het is duidelijk weer wennen voor Sleeuwijk om het juiste wedstrijdritme weer te pakken te krijgen. De wedstrijd wordt aangewend om alle 18 beschikbare spelers ruim speeltijd te gunnen waar we uiteindelijk zonder blessures op te lopen prima  in geslaagd zijn. Zonder David, Leo en Max maar weer met Bart in de gelederen wordt uiteindelijk een 1-0 overwinning geboekt op een prettige tegenstander om tegen te spelen. Dennis de Jong krijgt de eer om het eerste doelpunt van 2019 te scoren waar hij zichtbaar trots op was.

Op basis van de 90 minuten zijn er nog genoeg zaken voor verbetering vatbaar maar daar zal de komende weken vanuit de trainingen en nog geplande vriendschappelijke wedstrijden aan gewerkt moeten worden om zodoende uiteindelijk de competitie hervatting tegen Noad 32 positief te starten.

Als de weeromstandigheden het toelaten zal volgende week zaterdag afgereisd worden naar Ameide om daar de tweede oefenwedstrijd van 2019 te spelen.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 21 januari 2019

Business Club