Eigen businessclub van vv Sleeuwijk is een feit.

In navolging van veel andere verenigingen is het vv Sleeuwijk ook gelukt om een aan de vereniging gelieerde businessclub op te richten. De BU-club, die “Vrienden van Sleeuwijk” heet, zal vv Sleeuwijk zoveel als mogelijk ondersteunen bij de doelen die de vereniging nastreeft. Ook zal de BU-club bijeenkomsten organiseren waarbij de leden op een informele manier zakelijke contacten kunnen leggen en onderhouden.

Buiten het feit dat de BU-club formeel is opgericht hebben zij ook al een trainingskamp naar Albufeira kunnen faciliteren voor spelers en staf van Sleeuwijk 1 in de winterstop van het lopende seizoen.

Op de zoekbalk in het startscherm van de website, onder 'Vereniging' treft u een aparte button van de Vrienden van Sleeuwijk aan. Hier kunt u de nodige informatie over de BU-club vinden.

Met vriendelijke groet,

Edwin van der Poel