DEELNEMERS GEZOCHT!

Beste sportliefhebbers,

In het kader van mijn masterscriptie doe ik namens de Universiteit van Tilburg onderzoek naar het twittergedrag van sportverenigingen. Hiervoor heb ik een hoop deelnemers nodig en kan ik jullie hulp heel erg goed gebruiken!

Het doel van het onderzoek is om o.a. inzicht te krijgen in de beste inrichting van sporttweets. Om hier achter te komen moeten een aantal tweets van jullie eigen VV Sleeuwijk beoordeeld worden. Jullie zouden mij enorm helpen door de vragenlijst in te vullen, via onderstaande link is de enquête te openen:

De vragenlijst zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Bovendien maak je met het invullen van deze enquête kans op een waardebon van bol.com ter waarde van €15! Om kans te maken op deze prijs dien je de vragenlijst volledig af te ronden en op de laatste pagina je e-mailadres in te vullen.

Alvast hartelijk dank voor je deelname aan het onderzoek!

Met vriendelijke groet,
Coen de Cloe

Redactioneel: Bovenstaande oproep is geplaatst in overleg met de Webmaster.

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 24 december 2018

Business Club