VV Sleeuwijk voetbalplaatjesactie, geef toestemming!

Groot nieuws, we gaan voetbalplaatjes sparen! Samen met Albert Heijn Sleeuwijk gaan we een prachtige spaaractie opzetten waarbij je jezelf en andere lokale voetbalhelden kunt sparen door boodschappen te doen. De actie gaat komend voorjaar lopen, maar we gaan nu al beginnen met de fotografie. Houd er daarom rekening mee dat je team volgende week zaterdag gevraagd zal worden om even langs te fotograaf op De Roef te gaan. Exacte tijden per team volgen zo snel mogelijk, maar 1 en 8 december zijn de dagen waarop eigenlijk alle foto's geschoten moeten worden!

Er is geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar: https://bmcc.nu/MyClubStars-toestemming-vvsleeuwijk en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de spam terecht komen.

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 12 december 2018

Business Club