Nieuwjaarswedstrijd met Sleeuwijk Legends

Al zeker sinds de jaren 70 wordt er aan het begin van het nieuwe jaar een Nieuwjaarswedstrijd bij v.v. Sleeuwijk gespeeld. Een wedstrijd waarin het huidige eerste elftal aantreed tegen een elftal uit onze rijke clubhistorie. We staan deze keer aan de vooravond van een bijzondere viering, namelijk het 75 jarig jubileum.

Op 25 januari 2019 wordt middels een foto- en video avond het 75 jarig jubileum officieel ingeluid, maar ook bij de Nieuwjaarswedstrijd willen we stil staan bij deze bijzondere gebeurtenis. Deze wedstrijd wordt daarom gespeeld door twee teams bestaande uit Sleeuwijk Legends. Spelers die een groot stuk historie van de vv Sleeuwijk en Sleeuwijk 1 mogelijk hebben gemaakt, spelers met meer dan 100 wedstrijden in het 1e elftal achter hun naam.

De wedstrijd begint dinsdag 1 januari 2019 om 14.00uur. Komt allen kijken!!!

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 4 december 2018