Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarswedstrijd met Legends

Al zeker sinds de jaren 70 wordt er aan het begin van het nieuwe jaar een Nieuwjaarswedstrijd bij v.v. Sleeuwijk gespeeld. Een wedstrijd waarin het huidige eerste elftal aantreed tegen een elftal uit onze rijke clubhistorie. We staan deze keer aan de vooravond van een bijzondere viering, namelijk het 75 jarig jubileum.

Op 25 januari 2019 wordt middels een foto- en video avond het 75 jarig jubileum officieel ingeluid, maar ook bij de Nieuwjaarswedstrijd willen we stil staan bij deze bijzondere gebeurtenis. Deze wedstrijd wordt daarom gespeeld door twee teams bestaande uit Sleeuwijk Legends. Spelers die een groot stuk historie van de vv Sleeuwijk en Sleeuwijk 1 mogelijk hebben gemaakt, spelers met meer dan 100 wedstrijden in het 1e elftal achter hun naam.

Oa Remko Viveen, Pasqualle Verwoerdt, André Molhoek, Raymond Duizer, Henk van Andel, Barry Ruitenberg, Dimitri Rombouts, Erik Pruijsen, Paul Sybesma, Piet Saaman, Dik Ottevanger, Frans van den Steenhoven, Arie Dekker, Hein van Laar, Edwin vd Heuvel zijn allemaal van de partij.De wedstrijd begint dinsdag 1 januari 2019 om 14.00uur Komt allen kijken!!!

Aansluitend aan de nieuwjaarswedstrijd is de nieuwjaarsreceptie met de huldiging van de jubilarissen, aanvang ca 16 uur.

jubileum75 nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 1 januari 2019

Business Club