Wedstrijdverslagen 24 november

Sleeuwijk 2 geeft prima 1e helft geen vervolg in deel 2

Na 45 minuten prijkt een 2-0 voorsprong op het scorebord en blikken we in de rust terug op wellicht wel de beste eerste helft van het seizoen. Er worden veel kansen gecreƫerd en bij vlagen laten we de tegenstander achter de feiten aan lopen. Dat het een open wedstrijd is blijkt wel uit het feit dat ook HSSC voor de rust een paar keer uitstekend door komt echter ook zij de mogelijkheden niet weten te vertalen in doelpunten. De genoemde 2-0 ruststand komt tot stand door doelpunten van Max en Basso (alias Rene). Met name Richard blijkt het vizier niet op scherp te hebben want met een beetje meer fortuin prikt hij er voor de rust 3 a 4 in.

Na de rust voetbalt HSSC zich onder de druk uit en steeds vaker moet onze verdediging bergen werk verzetten om de aansluitingstreffer te voorkomen. Ook Sleeuwijk krijgt kansen maar net als in deel 1 worden de mogelijkheden niet vertaald in nog meer goals. Beide keepers kunnen zich dan ook onderscheiden door een aantal keer handelend op te treden.

Uiteindelijk blijkt de ruststand de eindstand en worden wederom 3 punten toegevoegd aan het puntentotaal.

Deze middag keert Corne terug na zijn hamstringblessure en ook Arjan lijkt eerder dan voorzien hersteld van zijn blessure.
Mooie opstekers richting de laatste twee wedstrijden voordat we gaan genieten van de winterstop.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 26 november 2018