Sleeuwijk 1 pakt 1e periodetitel

Sleeuwijk haalde zaterdag de eerste periodetitel binnen met de 2-1 winst tegen Asperen.

Trainer Pieter Tuns was er gelukkig mee, al had Sleeuwijk ook de periodetitel gepakt bij verlies. “Dan was het toch met een rouwrandje geweest”, stelde Tuns. “Nu blijven we ook drie punten voor op SC Everstein”, telde de trainer van Sleeuwijk, die een feestje kon vieren, zijn zegeningen.

Makkelijk ging het tegen Asperen zeker niet. Met name voor de rust speelde Sleeuwijk, waar Patrick de Koninck de geblesseerde keeper Martijn Verhoeven verving, zwak en kwam Asperen verdiend op 0-1. Ook na de rust liep het niet bij de thuisclub. Pas in het laatste kwartier kwam er een opleving. Na een handbal en penalty kwam Sleeuwijk middels oudgediende Pasqual Verwoerdt op 1-1. In de 96e minuut zorgde Verwoerdt ook voor de winnende 2-1.

Bron www.regio-voetbal.nl

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 17 november 2018