Wedstrijdverslagen 10 november

Sleeuwijk 2 keurig naar een remise

Onder druilige omstandigheden en met veel mutaties ten opzichte van voorgaande wedstrijden stond na 90 minuten een 2-2 op het scorebord. Tegenstander Asperen was ogenschijnlijk de bovenliggende partij maar gaandeweg de wedstrijd konden de Roefbewoners prima wedijveren met de gasten vandaag. Een compliment is op zijn plaats.

De openingsfase was aan beide kanten rommelig. Met name de aanvallende impulsen van Asperen moesten beslecht worden maar na circa 10 minuten was daar aan Sleeuwijks zijde redelijk vat op. Aanvallend was het lastig potten breken al was de beste kans voor Sleeuwijk echter het was de ijverige Nils die zijn inzet hoog in het zijnet zag belanden. In de 25e minuut wordt een duel beslecht in het nadeel van Sleeuwijk en uit de gegeven vrije trap is het een van de twee vrijstaande spelers bij de tweede paal die Marcel weet te verschalken.  Sleeuwijk weet zich te herpakken en aanvallend lukt het steeds vaker om gevaar in de zestien van de tegenstander te stichten. Het spreekwoordelijk overhalen van de trekker was het geen de eerste 45 minuten van de wedstrijd ontbrak.

Na de rust een gelijkwaardige thuisploeg. Het balbezit wordt beter uitgevoerd en vaker zorgen de spitsen voor gevaar. Aanvallend kan Asperen er weinig tegenover zetten en als Sem na 20 minuten een voorzet bij de tweede paal binnen ziet vallen is de terechte gelijkmaker een feit. Vijf minuten later voorkomt Marcel de 1-2 door een 1:1 duel in zijn voordeel te beslechten en als in de 69 minuut invaller Dennis een voorzet van Basso na een goede aanval binnenkopt lijkt een overwinning in de maak. De snelle rechtsbuiten van Asperen maakt hier 9 minuten voor tijd een eind aan door na een sprintduel twee verdedigers maar ook Marcel te verschalken en de 2-2 laat noteren. De laatste fase van de wedstrijd gaan beide teams voor de aanval en als na 94 minuten het eindsignaal klinkt is het lastig een oordeel te vellen over het resultaat.
Hebben punten laten liggen of een punt gewonnen? Duidelijk is wel dat alle gastspelers een woord van dank verdienen om het tweede te ondersteunen vandaag.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 12 november 2018