Laatste dagen van de Roefkoerier??!!

Als je dit als vraag stelt zullen heel veel mensen zeggen; “natuurlijk niet” of vragen; “waarom?”

Ik neem echter aan dat iedereen de oproep op de website ondertussen wel gezien heeft. Ook zijn er mensen persoonlijk benaderd om mee te helpen. Tot op heden heeft dit tot 0 positieve reacties geleid. Dit betekent concreet dat we op dit moment al geen Roefkoerierredactie meer hebben. Bijna alle leden van de redactie van de afgelopen jaren vervullen ondertussen andere taken voor onze vereniging. En dat zijn allemaal tijdrovende taken. Ze kunnen er dus simpelweg de redactie werkzaamheden niet meer bij hebben. De redactie van vorig seizoen heeft op dit moment toch nog de taak op zich genomen om het voor elkaar te krijgen een presentatiegids op te leveren. Maar daarna houdt het voor hen op! En dat betekent dus dat het voor de Roefkoerier ook stopt als er niemand komt om het over te nemen. Het zou erg jammer zijn, maar dit is zoals de zaken er nu voorstaan.

Namens het bestuur

Edwin