Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

Aanleveren teamfoto voor presentatiegids

We staan aan de vooravond van het jubileumseizoen 2018-2019! Dat betekent ook een nieuwe uitgave van de jaarlijks terugkerende presentatiegids. Om deze samen te kunnen stellen zouden wij van ieder team een elftalfoto in de presentatiegids willen plaatsen.

Het is mogelijk om deze foto door Bart Stoutjesdijk te laten maken (website: bartstoutjesdijk.jimdo.com). Hij zal de komende twee zaterdagochtenden (8 en 15 september) hiervoor aanwezig zijn op sportpark de Roef. Loop even naar hem toe indien je hier gebruik van wilt maken. Uiteraard mag je ook zelf een foto nemen en deze bij ons aanleveren. Belangrijk hierbij is echter wel dat het een nette, representatieve foto moet met een goede kwaliteit (hoge resolutie)!

Aanleveren van de foto kan via de mail naar roefkoeriervvsleeuwijk.nl. Vermeld bij het aanleveren gelieve ook de spelersnamen op volgorde van hoe ze op de foto staan! Indien er geen foto wordt aangeleverd, zal het team niet in de presentiegids te zien zijn. Uiterste inleverdatum is 16 september.  

De Roefkoerier redactie.


Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 4 september 2018

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsor 
© 2001-2018 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk