Info betreffende de nieuwe presentatiepakken jeugd VV Sleeuwijk

Hallo jeugdleden en ouders,

Einde vorig jaar, in december 2017, hebben we als jeugdcommissie een actie uitgezet om aan de oproep van vele kinderen en ouders gehoor te geven om de oude presentatiepakken van de jeugdafdeling te gaan vervangen. De pakken waren gedateerd en aan vervanging toe.
Het blijft een hele grote aanschaf voor de vereniging om zo’n 250 jeugdleden weer in het nieuw te steken en dit kunnen we uiteraard niet alleen voor elkaar krijgen.
Dankzij veel enthousiaste kinderen van onze jeugdteams (én ouders) hebben we een mooi bedrag weten op te halen met de oliebollenactie in december en mede dankzij nog enkele sponsoren dit jaar kunnen we de eigen bijdrage voor de pakken voor iedereen zo laag mogelijk houden.

Wij vragen aan ieder jeugdlid een eigen bijdrage van € 10,00 voor het nieuwe presentatiepak.

Daar krijg je dus een nieuw presentatiepak voor in bruikleen en kun je, net als voorgaande jaren, je pak jaarlijks om komen ruilen als deze te klein is geworden.
Het oude presentatiepak mag je houden en kun je bijv. gaan gebruiken voor je trainingen. Wil je je oude pak niet meer gebruiken, lever deze dan bij ons in als je je nieuwe pak op komt halen.
Je oude pak gaat dan nml. naar een goed doel, t.w. naar diverse voetbalscholen in Gambia. Een ander kind kun je hier dus ook weer heel blij mee maken!

Even wat weetjes voor het gebruik van het nieuwe presentatiepak, zodat we de komende jaren weer optimaal kunnen gaan genieten van deze mooie pakken:

• Alléén te gebruiken tijdens de wedstrijddagen en niet voor privé gebruik
  • Niet gebruiken voor de warming up (gebruik daar dan bijv. je “oude” jasje nog voor)
  • Wees voorzichtig met de ritsjes in de broek; doe deze bij het aantrekken altijd omhoog, zodat je er gemakkelijk in kunt “piepen”. Ritsen zijn kwetsbaar en bij onzorgvuldig gebruik gaat het snel kapot
  • Gebruik niet teveel wasmiddel en wasverzachter. Het ruikt lekker, maar de pakken worden er zeker niet mooier van
  • Doe het pak niet in de wasdroger; het materiaal droogt immers toch al snel en blijft veel langer mooi als er geen gebruik wordt gemaakt van een droger
  • Ben je in de toekomst je presentatiejasje kwijt, dan kun je een ander jasje bij ons bestellen, maar de kosten bedragen dan wel € 20,- Ben je je broek kwijt, dan kost deze € 15,-
  • Zijn de ritsen kapot van het jasje en/of broek, dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze zullen bij een kleermaker gerepareerd worden en de kosten zullen doorberekend worden.

De nieuwe presentatiepakken zijn inmiddels binnen en bedrukt.
Na de start van het nieuwe seizoen, zaterdag 25 augustus, zullen de presentatiepakken per team uitgereikt gaan worden.
Jullie horen t.z.t. nog precies hoe laat en wanneer, het meenemen van de € 10 en het eventueel inleveren van het oude pak.

Jeugdcommissie VV Sleeuwijk

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 16 augustus 2018