Inleveren sleutels, waterzakken, wedstrijdballen, tassen met tenues jeugdteams!

Beste trainers/leiders,

Het voetbalseizoen 2017-2018 is afgelopen en op nog een enkele training na is iedereen wel toe aan een korte zomerstop. De vakantieperiode komt er aan en wij wensen iedereen bij deze alvast een welverdiende vakantie toe.
De officiƫle start van het nieuwe seizoen 2019-2019 zal op zaterdagochtend 25 augustus zijn. Hopelijk zien we iedereen dan weer heerlijk uitgerust terug op de velden.

Bij deze het verzoek aan jullie allen om het volgende in te leveren a.s. zaterdag 30 juni van 10:00 tot 12:00 uur:

Tassen met tenues, wedstrijdballen, waterzak, hesjes. Alles uiteraard schoon inleveren!
Indien trainers/leiders in het bezit zijn van een coachjas of andere presentatiekleding en komend seizoen niet meer actief zijn, deze ook inleveren.
Presentatiepakken en eventueel andere presentatiekleding terug vragen aan de kinderen/ouders die gaan stoppen en ook inleveren.

Tot zaterdagochtend 30 juni a.s.!

Jeugdcommissie VV Sleeuwijk

Algemeen nieuws, geplaatst door dick konings op 12 juni 2018