Ahmed Mohamed verkozen tot Roefman

Op de vrijwilligersavond van 29 juni is Ahmed Mohamed verkozen tot Roefman van het seizoen 2017-2018.

Tja, wat doet Ahmed eigenlijk niet. Vanaf volgend seizoen zal hij in ieder geval niet meer als speler/keeper op het veld actief zijn. Hij gaat zich volledig richten op zijn scheidsrechters carrière en op het invullen van al zijn vrijwilligerstaken. En dat zijn er nogal wat! Ahmed is namelijk scheidsrechter, zit in de activiteitencommissie, draait mee in de bardiensten tijdens evenementen, is scheidsrechterscoördinator voor de jeugdteams, regelt dus onder andere de planning van al onze scheidsrechters en is daarnaast ook nog eens trainer van onze MO17. Meer dan voldoende om bijna iedere dag op de vereniging aanwezig te moeten zijn. Er zijn wel eens mensen die zeggen dat het eigenlijk niet normaal is wat hij allemaal voor onze vereniging doet. En daar kunnen we het als bestuur alleen maar mee eens zijn.

Ahmed gefeliciteerd!

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 30 juni 2018