Verkiezing Roefman/-vrouw van het seizoen

We hebben als bestuur weer 3 personen uitgekozen om te nomineren voor de titel Roefman/Roefvrouw seizoen 2017/2018. De bekendmaking van de winnaar gebeurt tijdens de vrijwilligersavond op vrijdag 29 juni. Stemmen kan tot een week ervoor.

Gerben Bok

Gerben is achter de schermen al jaren een trouwe vrijwilliger. Maakt deel uit van de kascontole commissie, is mede organisator van het internationale O12 toernooi, verzorgt een deel van de sponsoring van de presentatiepakken van de jeugd en is al een aantal jaar jeugdcoördinator binnen de jeugdcommissie. Misschien voor veel leden iets minder zichtbaar, maar daardoor zeker niet minder belangrijk voor onze vereniging.

Majon Rombouts-Viveen

Wie kent haar niet. Al vele jaren actief voor onze vereniging met allerlei activiteiten. Nestor van de jaarlijkse playbackshow. Altijd weer één van de hoogtepunten van het jaar. Majon maakt onderdeel uit van de jubileumcommissie die druk bezig is om de festiviteiten voor ons 75 jarig jubileum voor te bereiden. En tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste regelt Majon samen met Toon Schram de kaartjesverkoop aan de poort. In de tijd die ze daarna nog over heeft is ze meestal ook nog wel leidster van een jeugdteam. Al met al dus een zeer actieve vrijwiligster voor onze vereniging.

Ahmed Mohamed

Tja, wat doet Ahmed eigenlijk niet. Vanaf volgend seizoen zal hij in ieder geval niet meer als speler/keeper op het veld actief zijn. Hij gaat zich volledig richten op zijn scheidsrechters carrière en op het invullen van al zijn vrijwilligerstaken. En dat zijn er nogal wat! Ahmed is namelijk scheidsrechter, zit in de activiteitencommissie, draait mee in de bardiensten tijdens evenementen, is scheidsrechterscoördinator voor de jeugdteams, regelt dus onder andere de planning van al onze scheidsrechters en is daarnaast ook nog eens trainer van onze MO17. Meer dan voldoende om bijna iedere dag op de vereniging aanwezig te moeten zijn. Er zijn wel eens mensen die zeggen dat het eigenlijk niet normaal is wat hij allemaal voor onze vereniging doet. En daar kunnen we het als bestuur alleen maar mee eens zijn.

Klik hier om te stemmen

Buiten deze drie genomineerde vrijwilligers mogen we als vereniging ieder jaar weer rekenen op de hulp van vele andere vrijwilligers. Er zijn heel veel mensen die een deel van hun vrije tijd beschikbaar stellen aan de vereniging. En dat is heel fijn, maar ook belangrijk. Want alleen daardoor kunnen we de vereniging zijn die we zijn en kunnen we de dingen doen die we doen. Zonder vrijwilligers houdt het allemaal erg snel op. Namens het bestuur wil ik vanaf deze plaats iedereen die ook dit seizoen zijn steentje weer heeft bijgedragen alvast hartelijk bedanken voor zijnhaar inzet. Natuurlijk zien we elkaar nog op de jaarlijkse vrijwilligersavond die gepland staat op vrijdag 29 juni. Op deze avond zullen we de winnaar van de verkiezing Roefman/Roefvrouw ook bekend maken.

Edwin

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 16 mei 2018