Keepersschool bij de VV Sleeuwijk weer van start!

De keepersschool is weer van start gegaan bij VV Sleeuwijk. In zes weken verbeter je je techniek en krijg je de handvatten om zowel tijdens teamtrainingen als wedstrijden het beste uit jezelf te halen als keeper. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 5 of 6 keepers. Je wordt begeleid door zeer deskundige en enthousiaste trainers. Je krijgt uitdagende trainingen die bovendien ook leuk zijn omdat plezier in het keepen je uiteindelijk beter maakt.

De eerste trainingen van de Keepersschool zijn al geweest. Keepers van VV Sleeuwijk zijn van harte welkom om aan te sluiten voor de resterende zes trainingen. Met de Keepersschool is een gereduceerd tarief afgesproken van 69,50 euro voor zes trainingen!

Inschrijven kan via http://www.allesvoorkeepers.nl. Hier vind je ook meer informatie over de Keepersschool.

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 27 maart 2018