Jakko Sport nieuwe hoofdsponsor Sleeuwijk 1

De afgelopen jaren was de plek op het wedstrijdshirt van Sleeuwijk 1 gereserveerd voor onze hoofdsponsor Dampack. Een aantal weken geleden heeft Dampack echter aangegeven als hoofdsponsor te willen stoppen. Wel blijven ze als sponsor aan onze vereniging verbonden. Vanaf deze plaats wil ik Dampack bedanken voor de financiƫle ondersteuning die ze ons als hoofdsponsor de afgelopen jaren hebben gegeven. En ook wil ik ze bedanken dat ze ons de komende jaren nog steeds willen blijven ondersteunen.

We zijn erg bij dat we zo snel nadat onze zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor is begonnen kunnen melden dat we deze gevonden hebben. Vanaf volgend seizoen zal de naam van Jakko Sport op het shirt van Sleeuwijk 1 staan. Dit hoofdsponsorschap is onder andere gekoppeld aan de levering van de Macron kleding aan onze vereniging. Vanaf volgend seizoen zal dit dus door Jakko Sport verzorgd gaan worden. We zijn blij dat we de samenwerking met Jakko Sport op deze manier vorm kunnen gaan geven.

Namens het bestuur en de sponsorcommissie

Edwin

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 17 maart 2018