Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

Wedstrijdverslagen 17 februari

Sleeuwijk 5

Sleeuwijk 5 redt het niet tegen GRC’14.

GIESSEN – Op voorhand werd gerekend op een zware middag in Giessen. Een voorbereiding vol rampspoed en het feit dat de gastheren op de tweede plaats bivakkeren beloofde niet veel goeds. De 1-0 uitslag betekende ook wel nul punten, maar het vertoonde spel was niet eens zo beroerd. Sleeuwijk 5 had zeker een puntje verdiend maar liet na de trekker over te halen.


Met drie griepgevallen in de laatste 2 dagen voor de wedstrijd was het puzzelen om überhaupt 11 spelers op de been te krijgen. Met de handreiking van Sleeuwijk 6 in de vorm van Michiel van den Heuvel en de late maar zeer welkome aanvulling van Björn de Gruijter werd er uiteindelijk met 12 man afgereisd naar Sportpark Almbos. Voor iedereen was het echter al lang geleden dat de laatste wedstrijd gespeeld werd dus het was afwachten hoe Sleeuwijk 5 voor de dag zou komen.

Na 45 minuten voetbal kon al geconstateerd worden dat dit helemaal niet tegen viel. Sleeuwijk deed niet onder voor de nummer 2 van de ranglijst en probeerde lekker mee te voetballen. De eerste grote kans was dan wel voor de thuisploeg, maar ook de Roefbewoners lieten zich niet onbetuigd. Toch werd er met een achterstand gerust. Bij een ingooi van GRC’14 was de even luide als subtiele coaching van doelman Gerard van Oord onvoldoende om te voorkomen dat een Giessenaar (of Rijsiker) vrij raak kon schieten in de verre hoek. Ook hierna beperkte doelman van Oord zich tot louter milde en rustige commentaren, zoals de trouwe toeschouwer van hem gewend is.

Na de rust ging Sleeuwijk vol overgave op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg kwam niet verder meer dan enkele tegenstoten en had zo nu en dan de wedstrijd in het slot kunnen of misschien wel moeten gooien. Verreweg de meeste kansen waren echter voor de zwart-witten die het uiteindelijk aan zichzelf te wijten hadden dat het 1-0 bleef en er geen punt mee terug ging naar de Roef. Door onzorgvuldig met de kansen om te springen bleef de verdiende gelijkmaker uit en begon de tweede seizoenshelft zodoende met een teleurstelling.

Volgende week zaterdag volgt echter de kans op revanche, dan komt namelijk Olympia’60 op bezoek. De wedstrijd vangt aan om 15.00 uur, ijs en wederdienende.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 18 februari 2018

Delen:        

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsor

 
© 2001-2018 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk