Nieuw technisch kader voor onze jeugdopleiding van start!

Nadat einde vorig seizoen een groot deel van de leden van de TC was gestopt hebben we de afgelopen periode bekeken hoe we het opleiden en ontwikkelen van onze jeugd en het ondersteunen van onze jeugdtrainers kunnen blijven borgen binnen een apart kader dat hiervoor verantwoordelijk is. Ik ben blij om te melden dat we een aantal mensen bereid hebben gevonden om hiermee aan de gang te gaan. VV Sleeuwijk is een vereniging die het opleiden van eigen jeugd hoog in het vaandel heeft staan en daar willen we graag vervolg aan blijven geven. We hebben ervoor gekozen om een structuur in te richten waarbij we één verantwoordelijke persoon hebben voor de gehele jeugdopleiding van de jongens (een soort Hoofd Opleiding) met daaronder coördinatoren voor de verschillende leeftijdscategorieën. De structuur vertoond dus veel gelijkenis met de structuur die we binnen de TC hadden. Verschil is nu echter dat de organisatie van onze jeugdopleiding verantwoordelijk is voor de voetbaltechnische ontwikkeling van alle teams/spelers per categorie en ook ondersteuning gaat geven aan alle jeugdtrainers.

De personen die zitting nemen in dit nieuwe technische kader zijn:

Dries Bos (Hoofd Opleiding) Algemeen
Fred Koek voor de JO19 en JO17
Dimitri Rombouts en Hank Viveen voor de JO15 en JO13
Maarten de Bruijne en Erik Pruijsen voor de JO11, JO09 en JO7

De komende periode zullen er gesprekken plaats vinden met de coördinatoren van de jeugdcommissie en alle trainers van de jongensteams om helderheid te geven wat we met deze opzet van plan zijn en wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.

Vanaf deze plaats wil ik het nieuwe technische kader heel veel plezier en succes wensen bij het door ontwikkelen van onze jeugdopleiding.

De jeugd is en blijft onze toekomst!!

Edwin

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 9 november 2017