Jaarlijkse voetbalmiddag VV Sleeuwijk weer een groot succes!

Donderdag 19 oktober 2017 was Sportpark De Roef het decor voor de jaarlijkse voetbalmiddag van VV Sleeuwijk. Rick Kolff en John de Jong hebben de handschoen opgepakt en dit jaar voor een leerzame en gezellige middag gezorgd voor onze jongste jeugdleden. Ruim 65 jeugdleden in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar werden onder leiding van trainers Jenner Koek, Lars van Maastrigt, Danilo Kros, Joey Loendersloot, Petar Micic, Jesse van der Meijden, Paul den Braven, Mike Viveen en Olav Kolsters, goed bezig gehouden. Nienke de Bruijn, Rick Rijkers, Sander de Heer en Mack van Min namen de groepen onder hun hoede en zorgden ervoor dat iedereen goed bij de les bleef.

Aan het einde van de middag was er nog een mini pannatoernooi. De trainers hadden genoteerd welke spelers zij die middag toch wel erg goed voor de dag vonden komen. Deze spelers gingen met elkaar strijden voor leuke prijzen. Zo ging Thieu er met een Neymar shirt vandoor, won Sebastiaan Biemans een Barcelona shirt. Lars Baardman en Mikkel Koek wonnen allebei een Ajax bal.

Rick en John ontzettend bedankt voor de leuke middag die jullie onze jeugdleden hebben bezorgd. Was echt top verzorgd!

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 20 oktober 2017