Voetbal.nl en wedstrijdzaken-app

Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond.

Maar daarnaast gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat het juiste mailadres bekend is. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan ebvvsleeuwijk.nl

In de afgelopen weken zijn alle spelerspasfoto’s die bekend zijn bij de KNVB in de app gezet. Ontbreken er toch nog enkele spelersfoto’s? Geen paniek, alle spelers kunnen in de app t/m 31 oktober zelf een spelersfoto toevoegen. Leiders van een team kunnen voor alle teamleden een foto maken.

Meer info
De KNVB Wedstrijdzaken app kun je al in de stores downloaden. De Voetbal.nl app is half juli beschikbaar.

Info-link: KNVB wedstrijdzaken-app en veelgestelde vragen

Info-link: voetbal-nl app

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 17 september 2017