Sportspreekuur 2017-2018

Ook dit seizoen is weer een sportspreekuur verzorgd door Fysiotherapie Almkerk (Jacco Paans)
Dit sportspreekuur is bedoelt voor leden van VV Sleeuwijk die met voetballen een blessure hebben opgelopen. Het spreekuur is iedere woensdagavond van 19.30 – 20.00 uur.

Het gaat om een inloopspreekuur. Dit betekent in de praktijk dat een speler/speelster zich meldt in de verzorgingsruimte. Daar wordt dan een intake afgenomen en een onderzoek gedaan. Hierna volgt een advies voor de speler/speelster en wordt er eventueel een afspraak gemaakt voor verdere behandeling.
Tijdens het inloopspreekuur wordt er een diagnose gesteld en eventueel een korte behandeling uitgevoerd.

Bij alle spelers/speelster van onder de 18 jaar wordt dit consult vanuit de basisverzekering vergoed en hoeft er ook geen eigen risico over betaald te worden. Ook verdere behandelingen worden door de zorgverzekeraar volledig vergoed.
Bij spelers/speelsters van boven de 18 jaar geldt dat het consult vanuit de aanvullende verzekering vergoed wordt, mits men aanvullend verzekerd is.

Voor een snelle administratieve afhandeling is het handig als men zich van te voren aanmeldt via infofysioalmkerk.nl onder vermelding van sportspreekuur of belt naar: 0183-409751.
Appen mag ook! Dit kan naar telefoonnummer: 06-43572688
Mocht u  vragen hebben dan kunt u ons ook via deze weg bereiken.

We helpen u graag op ons sportspreekuur.

Fysiotherapie Almkerk

Trainingsnieuws nieuws, geplaatst door dick konings op 7 juni 2017