Voer een zoekterm in en druk op 'enter':
Voetbalvereniging Sleeuwijk
Postadres: Postbus 27 - 4254 ZG - Sleeuwijk

KNVB introduceert nieuwe speeldagenkalender met flexibele winterstop

REGIO - Zoals bekend gaat het er nu echt van komen: het amateurvoetbalseizoen 2017-2018 begint later en zal ook later eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/’18.

Flexibele winterstop
In de speeldagenkalender is er voor het eerst sprake van een flexibele winterstop van 27 januari tot 4 maart, in onderstaande speeldagenkalender aangegeven met een *. Dit betekent dat er een ruimte van zes weken is ingelast om vier wedstrijden te spelen. Verenigingen kunnen voor deze periode in onderling overleg bepalen of ze een wedstrijd naar een andere datum willen verplaatsen dan op het wedstrijdschema staat aangegeven. Dit geldt ook voor wedstrijden in de A-categorie.

Als verenigingen hier niet uitkomen, dan blijft het schema uiteraard leidend. Deze nieuwe opzet wordt komend seizoen getest en op basis van de resultaten wordt gekeken of dit in de toekomst kan worden uitgebreid binnen de reguliere competitie.

Bron: www.regio-voetbal.nl

Voor speeldagenkalender zie
http://www.knvb.nl/competities/amateurvoetbal/speeldagenkalender-2017/18Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 30 mei 2017

Delen:        

Hoofdsponsoren
Jeugdsponsoren


Kledingsponsor


Sponsor


Website-sponsor

 
© 2001-2018 VV Sleeuwijk

Colofon
Hosting: General Group

Realisatie: P.W. Hermus
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk