Opruimen trainingsdoelen!

We zijn weer een aantal maanden verder sinds de vorige oproep, maar dit zal wel een onderwerp zijn wat we regelmatig moeten blijven herhalen. Zeker nu het voorjaar begint te worden en de onderhoudsploeg dus weer steeds vaker op de velden moet zijn om onderhoud uit te voeren. Dit geldt overigens zowel voor de kunstgrasvelden als voor de grasvelden.

Voor die teams die op het kunstgras trainen geldt dat de trainingsdoelen op de tegelstrook tussen veld 1 en 2 teruggezet moeten worden. Het gaat hierbij dus om de lange bredere strook tegels tussen de velden en niet om het betegelde gedeelte bij de beide toegangspoorten van veld 1 en 2. Dit betegelde gedeelte is er namelijk voor bedoeld dat je gemakkelijker de draai de velden op en de velden weer af kunt maken met de grote doelen. Als de trainingsdoelen netjes in langs richting van veld 2 op deze strook worden gezet dan kunnen veld 1 en 2 voor het onderhoud door de brede poorten bereikt worden. Door deze poorten moet namelijk de trekker heen kunnen rijden. De afgelopen periode blijkt echter dat iedereen de doelen het liefst weer zo dicht mogelijk bij deze poorten zet. Voor de 1ste die dat doet is het natuurlijk heel gemakkelijk. De volgende kan er echter al bijna niet meer langs. En voor de mannen van het onderhoud zijn de velden dan sowieso niet meer bereikbaar. Vanaf nu dus graag weer alle trainingsdoelen na de training netjes op de strook tegels zetten die daarvoor is bedoelt. En wel op een dusdanige manier dat we er op wedstrijddagen nog gewoon langs kunnen lopen en/of langs kunnen rijden als een team een trainingsdoel wil pakken of weg zetten.

Voor de teams die op het gras trainen geldt dat de doelen na iedere training weer op de strook gras tussen veld 3 en 4 weg moeten worden gezet. Dat maakt het maaien van de velden namelijk een stuk eenvoudiger!

Ik reken op jullie medewerking!

Edwin

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 20 maart 2017