VV Sleeuwijk zoekt vrijwilligers!

Als vereniging kunnen we niet bestaan zonder vrijwilligers! VV Sleeuwijk is een goed georganiseerde en gezellige vereniging waar al veel enthousiaste vrijwilligers hun steentje aan bijdragen.  Met ingang van komende seizoen zijn we echter nog dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de vereniging  willen helpen. Er zijn vacatures voor de volgende functies:

Leden voor de sponsorcommissie
Leden van de sponsorcommissie houden contact met onze sponsoren en verzorgen de   communicatie tussen vereniging en sponsor.
Tevens helpen ze bij het organiseren van "evenementen" voor de sponsoren zoals  club v 100 middagen en sponsor bijeenkomsten.

Leden voor de activiteitencommissie
Leden van de activiteitencommissie helpen bij het organiseren van de jaarlijkse activiteiten die niet voetbal gerelateerd zijn zoals onder andere de Playbackshow, de voetbalquiz, het Sinterklaasfeest, en de overige feesten die we jaarlijks organiseren.

Vrijwilligers die kantinediensten willen draaien
Tijdens alle doordeweekse wedstrijden is onze gezellige kantine geopend. Om dit te blijven kunnen realiseren, zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de avonduren bardiensten willen doen. We maken hiervoor een poule van vrijwilligers die per toerbeurt bardienst zullen draaien.

Scheids- en grensrechters
Voor diverse jeugd- en senioren elftallen zijn we op zoek naar grensrechters die de zowel uit- als thuiswedstrijden willen vlaggen.

Heeft  u interesse in één van deze functies of wilt u meer informatie?  Laat het ons weten! Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Eline Onck, secretaris van het bestuur via ebvvsleeuwijk.nl .

Vacatures nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 9 mei 2016