2. Het Jeugdplan

Aan het einde van het seizoen 2007/2008 is het jeugdplan van v.v. Sleeuwijk door het bestuur opnieuw vastgesteld. Het jeugdplan biedt een handvat voor nieuwe leiders en trainers en geeft richting aan de jeugdafdeling van onze club.

Het jeugdplan van v.v. Sleeuwijk bevat naast de doelstellingen, een organisatorisch deel en een technisch deel. In het organisatorische deel kunt u kennis nemen van de organisatie van de jeugdcommissie, de taken van commissieleden en de verwachtingen ten aanzien van trainers, leiders, scheidsrechters en spelers. In het technische deel is aangegeven wat de doelstellingen zijn per leeftijdscategorie en waar de accenten gelegd moeten worden.

Seizoen 2011/2012

Het jeugdplan is aan het begin van het seizoen weer volledig geactualiseerd en bovendien uitgebreid met een gedetailleerde uitwerking van onze technische doelstellingen. Per categorie zien hoe spelers in elkaar steken, wat zij moeten kunnen en hoe je dit kunt bereiken? Download dan snel het laatste jeugdplan!

> Het Jeugdplan 2011 downloaden

Nieuw dit seizoen is het rode draad-document voor de keepers. Klink op de link hieronder om dit document te downloaden en te zien wat er per leeftijdscategorie van keepers verwacht wordt en hoe we dit kunnen realiseren.

> Het rode draad-document voor keepers downloaden